Kupite na popustu PVC prozore od proizvodjaca PVC stolarije, sastavljenu od nemackih profila REHAU. Niske cene, garancija, montaza.  

Ako Vam je potrebna sigurna PVC stolarija, uz prihvatljive cene i bezuslovno zadrzavanje kvaliteta? Dobrodosli, Vi ste na pravom ste mestu! PVC stolarija REHAU je pravi potez i garantovano najbolja ponudjena opcija PVC prozora u Beogradu. 
FIRMA - SN WINDOWS.
Beograd - Vozdovac - Husova br.6 (nedaleko od Dusanovacke pijace).
011 411 2136 - 065 545 0705 - 065 545 0707,
e-mail - pvcstolarijarehau@gmail.com

Firma SN WINDOWS je osnovana sa ciljem da u oblasti PVC stolarija, pruzi svojim klijentima visoko profesionalnu uslugu, kvalitetnu montazu i brzu isporuku uz koriscenje najkvalitetnijih materijala. Zbog toga smo se odlucili da koristimo materijale od renomiranog Nemackog proizvodjaca REHAU. 
Odlikuje nas: Kombinacijom postovanja dogovora,profesionalne usluge, iskusnih majstora i najkvalitetnijih materijala po najpovoljnijim cenama, SN WINDOWS postaje jedna od vodecih firmi na domacem trzistu u oblasti PVC  stolarije. 

HVALA NA POVERENJU - SN WINDOWS 

011 411 2136 - 065 545 0705 - 065 545 0707,

Sa dugogodisnjim iskustvom u radu proizvodnje pvc profila, REHAU u tom polju stoji na samom vrhu, koji zadovoljava sve kriterijume modernog gradjevinarstva. PVC stolarija Rehau uvek tri koraka ispred konkurencije. NAJVAZNIJE ODLIKE PVC PROZORA i VRATA. PVC stolarija je najbolja opcija za Vas dom zbog svoje funkcionalnosti, efkasnosti i ekonomicnosti. U poredjenju PVC stolarija cene i kvaliteta garantovano cete za ulozeni novac dobiti maksimum. PVC stolarija - kao jedan od veoma vaznih elemenata u savremenom gradjevinarstvu na adekvatan nacin uticu i na arhitektonsku sliku objekta. Takodje savremena PVC stolarija mora da zadovolji normative kao sto su: sigurnost, jednostavno odrzavanje, dug vek trajanja odlicna toplotna i akusticna izolacija. Ukoliko se odlucite za nasu PVC stolariju garantovano necete pogresiti. PVC prozori Rehau su vrhunskog kvaliteta i poseduju izuzetne karakteristike. Njihova efkasnost se narocito izrazajna u energetskom smislu. Pvc stolarija Rehau, izuzetno dobro dihtuje, zimi ce vam dom biti toplije, leti cete imati smanjenu potrebu zahladenjem prostora klima uredjajima. Postepeno ce Vam stizati manji racuni za struju i vas ulozeni novac u PVC prozore ce Vam se polako vracati. 

Najbolja PVC stolarija i jedna od prica zadovoljnih kupaca: U dogovorenom roku stigla nam nova REHAU PVC stolarija - Novi Beograd-Surcinska. Svi PVC prozori su ugradjeni za jedan dan. Sada svi PVC prozori mogu i da se otvaraju na kip sto je mnogo prakticno, u odnosu na stare prozore. Takodje nova PVC stolarija, ima lepse pvc/alu roletne sa unutrasnje i vanjske strane. Ove roletne su od aluminijuma i imaju mnogo bolji mehanizam za podizanje / spustanje da bukvalno jednom rukom sve ide lagano. Nama je posle ugradnje PVC stolarije ostalo samo da zatvorimo rupe iznad prozora / vrata jer je stara stolarija bila visa, tj. roletne su bile vece u odnosu na ove nove. A bocno je bukvalno bila dovoljna samo pur pena jer su mere uzete fantasticno, kao da su prozori oduvek bili tu. Sami smo popunili rupe iznad sa stiroporom, ogletovali, okrecili tako da je ispalo odlicno. E sada sto se tice dihtovanja prozora… Mogu reci da se zaista oseti razlika. Nema vise duvanja kroz roletne, spojeve prozora, ma fantasticno. Nama kuca nema spolja izolaciju, tj. nema stiropor vec je samo omalterisana ali ovi pvc prozori dosta znace. Ranije je unutrasnja temperatura maksimalno bila oko 20 stepeni a sada ide i do 24c, bukvalno mozete da sedite u kratkim rukavima. Na spratu je doduse najhladnije, ali tamo se samo jedna soba i greje a sve ostale ne… U toj sobi je temperatura oko 17-18 stepeni. Na zalost nova PVC stolarija REHAU nije ni malo jeftina, ali ako nam je ova stara trajala vise od 20 godina, zasto ne bi i ova. I kada se pogleda na tako dugi rok, sigurno se isplati. Mnogo je lepsa od stare, i daleko prakticnija jer nema farbanja svake godine. A da ne pominjem ustedu energije i sada tople zime. Ako ste u mogucnosti, nemojte da razmisljate. 
Powered by WebExpress
google5e489ea0826e1bf1.html