PVC_stolarija_Novi_Beograd.jpg

PVC prozori REHAU ce otplatiti sami sebe! Izrada po meri, Beograd. UZ prihvatljive cene, nasa PVC stolarija je najbolje resenje za Vas dom zbog svoje funkcionalnosti, efikasnosti i ekonomicnosti. PVC stolarija Beograd.

PVC stolarija ima siroku primenu u Beogradu i nasla se u skoro svim gradjevinskim radovima. Najveci broj PVC prozora i vrata se ugradi upravo na stambenim kompleksima gde se zahteva PVC stolarija prema specifikaciji. Posebni zahtevi za PVC prozore mogu biti u vidu: PVC prozori sa roletnom, PVC stolarija sa komarnikom, nacina otvaranja i zatvaranja itd.

Proces izrade PVC prozora je vrlo kompleksan i troskovi za dobru PVC stolariju Rehau (sigurni okovi,savremena stakla, dobri pvc profili sa cvrstim ojacanjem) podjednako kostaju i samog proizvodjaca. Sa jasnim ciljevima,koristimo  kvalitetan materijal REHAU. Zato vise od decenije u Beogradu, Rehau je najbolja PVC stolarija, sa dugom tradicijom.
Zbog jakih naleta vetra i kise, PVC stolarija REHAU se pokazala najpouzdanijom za delove grada podloznim jakim vetrovima kao sto su Novi Beograd,Mirijevo, delovi Medaka i Brace Jerkovic. Sigurna PVC stolarija, PVC prozori za Novi Beograd, Mirijevo, Medak.
Beograd - Vozdovac - Ulica Husova br.6 (nedaleko od Dusanovacke pijace).
Kontakt telefoni - firma - SN WINDOWS: 
011 411 2136 - mobilni telefoni -065 545 0705 - 065 545 0707

                                                                                      

Powered by WebExpress
google5e489ea0826e1bf1.html