Rehau-Brillant-design_.jpg

Kupite na popustu PVC prozore od proizvođača PVC stolarije, sastavljenu od nemačkih profila REHAU. Niske cene, garancija, montaza.

PVC stolarija REHAU - BRILLANT - 5 komora, niskoemisiono/argon staklo.
REHAU-NAJTRAZENIJI, NAJPRODAVANIJI PROFIL U 2007,2008,2009,2010,2011,2012,2013,2014,2015,2016,2017,2018,2019,2020 GODINI... HVALA NA POVERENJU! 2021 REHAU CE I DALJE OSTATI PREPORUKA MNOGIH...

Karakteristike: Rehau - Brillant
• dubina ugradnje: 70 mm• broj komora: 5 komora

• toplotna izolacija:• Uf = 1,3 W/m²K 

• Uf = 1,3 W/m²K

• zvucna izolacija: do Rw,P= 45 dB

Staklo
Termoizolaciono duplo staklo, 4x16x4, niskoemisiono/argon staklo

Celik

Pocinkovani celik debljine 1,5 mm koji daje narocitu cvrstinu vratima i prozorima

Stok

Petokomorna tehnologija, ugradne dubine od 70 mm koja daje poboljsanu toplotnu izolaciju

Krilo

Zaobljeno krilo debljine 70 mm za dodatno povecanje toplotne izolacije i za poboljsanje 
zaptivenosti protiv udara kise i vetra 

CENOVNIK

Nasi PVC prozori su mnogo vise od elemenata spajanja unutrasnjosti i spoljasnjosti. Oni su otvoreni za svetlost i pogled, ali su istovremeno i prepreka sa aspekta zvucne izolacije i zaptivanja od udara kise i nude efikasnu UV zastitu . Sistem koji koristimo, PVC stolarija REHAU je u svim tim disciplinama uzor. On povezuje skladan izgled i najmoderniju toplotnu izlaciju, efikasnost i bezbednost, funkcionalnost i dugovecnost. Postojan je u zastiti zivotne sredine i ustedi energije, posebno ekoloski prihvatljiv i ekonomican zbog izvanrednih izolacionacionih svojstava. Zbog toga je sistem koji mi koristimo u svakom pogledu inteligentno resenje. U ponudi imamo sisteme od 5 ili 6 komora. Po standardu na nasoj PVC stolariji Rehau ugradjujemo samo niskoemisiona/argon ili solarguard/argon stakla.
Bitna stvar kod same izrade pvc stolarije jeste broj komora koji pre svega uticu na izolacijska svojstva pvc prozora. Izrada savremenih PVC prozora pocela je s prozorima koji su imali dve ili tri komore. Trenutni standard u gradjevinarstvu predstavlja PVC stolarija sa niskoemisionim/argon staklom,profil pet ili sest komora sa ugradnom dubinom od najmanje 70 mm. 
PVC stolarija Rehau, zadovoljava sve kriterijumei standarde u modernom gradjevinarstvu.

INFO: PVC STOLARIJA I KONDENZACIJA -  PVC stolarija i kondenzacija cesto idu jedno sa drugim od samog postanka ove vrste stolarije. Jednostavno, kondenzacija kao pojava nije uzrokovana PVC prozorima vec ne redevnoscu provetravanja soba i ostalih prostorija. Ponekad nije dovoljno da vam prozori budu na V - na kip otvoreni tokom celog dana vec da budu otvoreni. Kada se kuva u kuhinji ili nakon krecenja, tusiranje u kupatilu, pranje vesa u ves masini ... itd, se obavezno povecava vlaznost vazduha. Vlaga u vazduhu se nakon zasicenja pretvara u fazu kada se bukvalno lepi na hladne povrsine. Posle hvatanja kondenzacije na povrsinu sledi i curenje niz zid ili prozore, vrata, klupice i okapnice. 

PVC prozori - REHAU, nepogresivi izbor uz odlican odnos PVC stolarija - cene i dobijenog kvaliteta. Izaberite kvalitet - PVC stolarija REHAU. Izrada po meri Beograd ...

PVC STOLARIJU MOZETE POGLEDATI NA LOKACIJI: 
Izlozbeni prostor: Beograd - Vozdovac - Ulica Husova br.6 (nedaleko od Dusanovacke pijace).

Kontakt telefoni - firma - SN WINDOWS 
011 411 2136 mobilni 065 545 0705 - 065 545 0707.

Powered by WebExpress
google5e489ea0826e1bf1.html