Izborom kvalitetne PVC stolarije, odnosno - PVC prozori Rehau, manje energije cete trositi na grejanje, imacete dobru zvucnu izolaciju i dugo vremena necete morati da razmisljate o zameni PVC vrata i PVC prozora. 

PVC stolarija, cena, kvalitet... Izbor stakla je bitna stavka u samom kvalitetu stolarije. Danas je na nasem trzistu dostupno nekoliko vrsta stakala, od obicnih termoizolacionih pa sve do niskoemisionih (low-e) stakala, punjenih argonom, koja pruzaju neverovatnu toplotnu izolaciju. Na nasim PVC prozorima su ugradjena dvoslojna Niskoemisiona/argon ili troslojna niskoemisiona/solarguard/argon stakla u zavisnosti da li cete se opredeliti za profil sa 5 ili 6 komora.(Synego).
Niskoemisiona/argon stakla na sebi imaju poseban zastitni sloj koji omogucava zadrzavanje dela topline unutar prostorije i na taj nacin smanjuju toplotne gubitke. Takva stakla imaju koeficijent prolaza toplote Ug> 1,3 W/m2K sto je vise nego dvostruko bolje nego obicna IZO stakla koja smo predhodno naveli. Samim time zakljucujemo da se ugradnjom LOW-E stakala vec za dvostruko poboljsavaju izolacijska svojstva i omogucuje da kroz takve prozore ustedimo dvostruko vise energije za grejanje ili hladenje. Pojavom svijesti o energetskoj ucinkovitosti i ustedama na energiji sve se vise pocinju ugradivati i koristiti troslojona stakla koja imaju jos bolja izolacijska svojstva ciji Ug faktori padaju i do Ug> 1,1 W/m2K, (Rehau Synego)cime se cak tri puta vise stedi.Za ove izuzetne karakteristike zasluzan je takodje i argon – plemeniti gas kojim je ispunjen prostor izmedju stakala.

Odabirom vrhunskog Nemackim profila Rehau, necete pogresiti. PVC prozori Rehau su odlicnog kvaliteta i poseduju zavidne karakteristike. Njihova efikasnost se narocito raspoznaje u energetskom smislu. 

PVC-stolarija-Beograd-Vozdovac.jpg

Iskusni i strucni gradjevinari PVC stolariji REHAU daju vise prednosti. Majstori je vole jer je najpouzdanija, a kupci jer je sigurna i pritom veoma laka za odrzavanje. PVC stolarija REHAU, povoljna cena. PVC Prozori Beograd, Isporuka i ugradnja PVC stolarije na vasu adresu. Pravimo po tacnim merama: PVC prozorI, PVC vrata, PVC balkonska vrata, roletne i komarnike. PVC stolarija cena po m2. Samo za roletne i komarnike cena je po m2. Za PVC stolariju, (PVC prozori i PVC vrata) formiran je konkretan cenovnik. Proces izrade PVC prozora je vrlo kompleksan i troskovi za dobru PVC stolariju Rehau (sigurni okovi,savremena stakla, dobri pvc profili sa cvrstim ojacanjem) podjednako kostaju i samog proizvodjaca. Sa jasnim ciljevima,koristimo kvalitetan materijal REHAU. Zato vise od decenije u Beogradu, Rehau je najbolja PVC stolarija, sa dugom tradicijom.Zbog jakih naleta vetra i kise, PVC stolarija REHAU se pokazala najpouzdanijom za delove grada podloznim jakim vetrovima kao sto su Novi Beograd, Zemun, Mirijevo, delovi Medaka i Brace Jerkovic. Sigurna PVC stolarija, PVC prozori za Novi Beograd, Zemun, Mirijevo, Medak.

Powered by WebExpress
google5e489ea0826e1bf1.html